Oktober Mariamaand

In de maand oktober is er in onze kerk weer gelegenheid om de rozenkrans te bidden. Pastor Owel zal dit doen op elke dinsdagmorgen om 8.45 uur, voorafgaand aan de ochtendviering.
Op elke donderdagavond zal er in de Mariakapel om 19.00 uur door onze gebedsleider Aat van Kapel een woord- en gebedsviering worden verzorgd.
U bent van harte uitgenodigd.

 

Berichtje van de Eerste Communie

Het lijkt al weer een tijdje geleden dat we een mooie Eerste Communieviering hadden.
Op zondag 8 oktober is er voor deze communicanten een terugkomviering, om dat gevoel van ‘op handen gedragen’ weer te ervaren. Na de mis krijgen de ouders de wens, die zij voor hun communicant maakten, terug.

Lees verder

Wist u dat …

De pastoraatgroep ervoor zorgt dat er vanaf nu iedere zondag na afloop van de viering koffie, thee en limonade voor u klaar staat?

U bent van harte uitgenodigd!

 

Allerzielen 2017 – In liefde verbonden

harten

Ieder jaar met Allerzielen gedenken wij onze dierbare overledenen. Dit jaar valt de viering op zondag 5 november. Het thema van deze viering is “In liefde verbonden”. Er zal ook een Kinderwoorddienst zijn. Aansluitend aan deze viering in de kerk gaan wij met elkaar naar de begraafplaats, waar de graven en de urnenmuur door pastor Owel worden gezegend. U kunt daarna een kaars bij uw dierbare plaatsen.

Lees verder