Boekenmarkt

Als opening van het nieuwe werkjaar zullen wij op vrijdag 18 augustus tijdens de “Nacht van Sassenheim” in een tweetal stands tweedehands boeken verkopen. Ook zal er plaats zijn om elkaar te kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.
Heeft u nog boeken die geschikt zijn voor deze boekenverkoop, dan kunt u deze inleveren tijdens de openingstijden van het secretariaat of in overleg op een nader te bepalen tijdstip.
Wij hopen u op een informele en gezellige manier te mogen ontmoeten!

 

Open Monumentendag

Op zaterdag 9 september vindt de jaarlijkse Open Monumentendag plaats. Als thema is gekozen: ‘Boeren, burgers en buitenlui’.
Onze Pancratiuskerk is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Van harte aanbevolen!

 

Concert

VollebregtorgelOp zaterdag 16 september, om 20:00 uur, organiseert de Stichting Vrienden van het Vollebregt orgel i.s.m. met de Oranjevereniging een concert in de Pancratiuskerk ter opening van de Sassenheimse feestweek. Het concert wordt gegeven door Noortje van Middelkoop (panfluit), waarbij zij zal worden begeleid door Harm Hoeve (orgel). Zij zullen zowel klassieke als populaire muziek ten gehore brengen. Het belooft een fantastisch concert te worden!

 

 

Meer dan welkom!

Op zondag 17 september a.s. om 10.00 uur is er weer de jaarlijkse Parkdienst. Een viering van de gezamenlijke christelijke kerken van Sassenheim midden in het dorp. De kerk komt dan heel nadrukkelijk naar buiten. We komen dan wel niet uit de kast als christenen, maar uit de kerkgebouwen. De voorbereidingscommissie is al volop aan de gang.

Lees verder

Feestelijke Parochiedag

De beheercommissie en de pastoraatgroep van de Pancratiuskerk nodigen u uit om op zondag 1 oktober a.s. een feestelijke parochiedag bij te wonen.
We beginnen de dag met een Eucharistieviering waarin onze 3 koren de gezangen zullen verzorgen.
Na de viering is er koffie en thee met broodjes.
Aansluitend zal Kees Posthumus de voorstelling “Pancratius, de Musical” verzorgen.
Na afloop bent u uitgenodigd om na te praten onder het genot van een drankje en een hapje.
Zet de datum alvast in uw agenda!