Terugblik op een feestelijke parochiedag

Op zondag 1 oktober jl. hebben we binnen onze Pancratiuskern een feestelijke parochiedag mogen beleven. We zijn de dag gestart met een Eucharistieviering waarin het Gemengd Koor, Vivace en Vivo de gezangen hebben verzorgd. Aan het einde van de viering mocht Peter de Mol uit handen van pastor Owel de Pancratiusspeld ontvangen, als dank voor zijn jarenlange (muzikale) bijdrage aan vele vieringen in de Pancratiuskerk. Ook werd Marjo v.d. Zanden in het zonnetje gezet, vanwege het feit dat zij 25 jaar werkzaam is op ons secretariaat.

Lees verder

Berichtje van de Eerste Communie

Het lijkt al weer een tijdje geleden dat we een mooie Eerste Communieviering hadden.
Op zondag 8 oktober is er voor deze communicanten een terugkomviering, om dat gevoel van ‘op handen gedragen’ weer te ervaren. Na de mis krijgen de ouders de wens, die zij voor hun communicant maakten, terug.

Lees verder

Wist u dat …

De pastoraatgroep ervoor zorgt dat er vanaf nu iedere zondag na afloop van de viering koffie, thee en limonade voor u klaar staat?

U bent van harte uitgenodigd!

 

Allerzielen 2017 – In liefde verbonden

harten

Ieder jaar met Allerzielen gedenken wij onze dierbare overledenen. Dit jaar valt de viering op zondag 5 november. Het thema van deze viering is “In liefde verbonden”. Er zal ook een Kinderwoorddienst zijn. Aansluitend aan deze viering in de kerk gaan wij met elkaar naar de begraafplaats, waar de graven en de urnenmuur door pastor Owel worden gezegend. U kunt daarna een kaars bij uw dierbare plaatsen.

Lees verder